KONYA / EREĞLİ - Dumlupınar Ortaokulu

Nis

Okulumuzda yürütülmekte olan Zekice Dönüşüm e-twinning projesine ait panolar aşağıdadır. Bentürk ALTINTAŞ öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda yürütülmekte olan Zekice Dönüşüm e-twinning projesine ait panolar aşağıdadır. Selda Görgülü öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun Özel Eğitim 5/A Sınıfı öğretmeni Fatma Dilmaç Dikmener öğrencileri ile birlikte fide dikme etkinlikleri ile ilgili yaptığı çalışmalara ait resimler aşağıdadır. Öğretmenimize ve öğrencilerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 5/A Özel Eğitim Sınıfı Masal Dünyasına Yolculuk e-twinning projesi kapsamında yaptıkları çalışmalar. Öğretmenimiz Fatma Dilmaç Dikmener ve öğrencilerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

PAMUK PRENSES VE YEDİ CÜCELER

Mrt

Okulumuz Öğretmenlerinden Özlem Topal ve Atike Yağar bazı öğrencileri ile birlikte Güvenli İnternet Günü ile ilgili pano hazırladılar. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin emeklerine sağlık.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Selda Görgülü Zekice Dönüşüm isimli e-twinning projesi başlatmıştır. Kendisine başarılar dileriz. Projenin diğer ortaklarına ait açıklamalar aşağıdadır.

Proje üyeleri

Kurucu :Selda Görgülü  Dumlupınar ortaokulu

Üye: Bentürk Altıntaş  Dumlupınar ortaokulu

Üye: Aysun Babalık    Necip Fazıl Kısakürek ortaokulu.

Üye: Gamze Çetinel.   Ahırlı şehit Samet Bütün ortaokulu.

Üye:İbrahim Tercan  Necip Fazıl kısakürek ortaokulu.

Üye : Mustafa Bulut   Ahırlı şehit Samet Bütün ortaokulu

Üye:Semiha Olgun    Şehit Mustafa Cuhalar ortaokulu.

Üye:Yusuf Ulutaş  Necip Fazıl Kısakürek ortaokulu

Üye:Nazan Çelik Necip Fazıl Kısakürek ortaokulu

AYŞE FATMA KUZULAR MASALI DİNLE

ALTIN YUMURTLAYAN TAVUK MASALI DİNLE

AYŞE FATMA KUZULAR MASALI 2

TAVŞAN İLE KİRPİ MASALI DİNLE

Step by Step to Solution with STEM(STEM ile Çözüme Adım Adım)

The aim of the project is to equip students with skills that will enable them to look at problems from different aspects and produce solutions, to think systematically and creatively, and to offer the shortest solution suggestions.

Projenin amacı, öğrencilere problemlere farklı açılardan bakmalarını ve çözüm üretmelerini, sistematik ve yaratıcı düşünmelerini ve en kısa çözüm önerilerini sunmalarını sağlayacak beceriler kazandırmaktır.

Projenin Adı: Masallar Dünyasına Yolculuk

Projenin Başlama Zamanı: Aralık ayında başlayacak

Projenin Bitiş zamanı: Mayıs ayının sonunda

Projemizde öğrencilerin masalları tanıması, sevmesi, kitap okuma alışkanlığının kazandırılması görsel algının geliştirilmesi hedeflenmiştir.

Öğrencilerimiz masalların içine girdikçe eğlenerek öğrenmenin farkına varacaklardır. Öğrencilere masalın en çok hangi bölümünü beğendiniz sorusunu sorarak beğendikleri bölümün resmini yapmaları istenecektir. Resmi ifade eden kısa cümleler yazmaları istenecektir. Böylece her öğrenci değişik masallardan oluşmuş derleme bir kitapları olacaktır.

Proje Ortaklarımız

Halise Ataman Dikmener ------ Konya Ereğli Toki İlkokulu(Kuucu)

Ayşe Erki -------   Muğla Vali Recai Güreli İlkokulu( Kuucu)

Leyla Şentürk ------ Kütahya Gazi Emet İlkokulu (Üye)

Fatma Dikmener Dilmaç ---- Konya Ereğli Dumlupınar Ortaokulu(üye)

Kevser Işık ------ Konya Ereğli Dumlupınar Ortaokulu(üye)

Selman Akbel ----- Konya Ereğli Dumlupınar Ortaokulu(üye)

Ayla Özakay ---- Konya Ereğli Dumlupınar Ortaokulu(üye)

Selda Görgülü ------- Konya Ereğli Dumlupınar Ortaokulu(üye)

DİJİTAL AYAK İZLERİMİZİ NASIL AZALTABİLİRİZ İŞBİRLİKÇİ VİDEOMUZ

Bu linkten izleyebilirsiniz

Nis

Emre Araç ve Çiğdem İpek Araç'ın yürütmüş oldukları "Birdik Biz Olduk" projesinde öğrencilerimizin yaptıkları ortak ve işbirlikçi ürünlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Okul yönetimi olarak çalışmaları için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.